МАН Сервиз за камиони – Русе

Сервизният комплекс е изграден по всички изисквания на MAN Truck & Bus AG, като гаранция за високо качество и стандарт на предлаганите стоки и услуги

През 2009 година бе поставено началото на едно успешно партньорство между Рубикон Шипинг ЕООД и MAN Truck & Bus AG – Германия.
В резултат от това през 2010 година в град Русе, Рубикон Шипинг ЕООД откри единствения по рода си в Северна България сервизен център за камиони.

Основна дейност на МАН Сервиз за камиони – Русе е продажбата на нови и употребявани камиони MAN. В рамките на сервизния комплекс се извършват всички видове ремонти и следгаранционно обслужване на камиони MAN, както и сервизно обслужване на леко- и тежкотоварни автомобили от всички марки и модели.

След успешно приключили процедури по проверка и сертифициране от страна на официалните производители, МАН Сервиз за камиони – Русе беше включен в официалния списък на сервизите, в които може да бъдат извършвани гаранционни и технически ремонти по спирачна система, окачване, каросерии на ремаркета с марките Wielton, Schwarzmueller и Schmitz Cargobull. На много високо ниво е и сътрудничеството с Krone – България.

Извършване на годишни технически прегледи

Издаване на ЕКМТ/СЕМТ разрешителни

Издаване и заверка на всички видове сертификати

Godishni-tehnicheski-pregledi

Сервизно оборудване и специализирани услуги

Част от оборудването на разположение в сервизния комплекс включва стенд за регулиране геометрията на ходова част, специализиран стенд за проверка на горивна система, стенд за проверка на спирачна система и ходова част, машина за проверка и пълнене на климатични уредби, подемни съоръжения за леко- и тежкотоварни автомобили.

В сервизния комплекс се предлагат и специализираните услуги тест за херметичност (спукване) на цилиндрови глави и блокове, шлайфане на цилиндрови глави,
шлайфане и припасване на клапани, шлайфане на легла на клапани.

В МАН сервиз за камиони – Русе може да бъде извършен и основен ремонт на всички видове двигатели за дизел-генератори, строителни, земекопни и други специализирани машини.

Сервизни партньори

Wielton-logo
Schwarzmueller-logo
Schmitz-Cargobull-logo
SAF-Holland-logo
Krone-logo
Wabco-logo
Pilkington-logo