MAN TGS – The power pack for construction and heavy-duty work

man-tgs

MAN TGS е синоним на специалните изисквания, срещани при тежки терени, строежи, къси дистанции и дистрибуторски трафик. На лице е избор между три компактни кабини: M, L и LX.

Здрав, икономичен и не на последно място надежден

Tова са характеристиките на MAN TGS. Той е особено полезен на строителните обекти, при превоз на тежки товари или за превоз на малки разстояния.

Различни формули на задвижване в диапазона 18-41 тона

Автоматичният режим MAN TipMatic прави възможна надеждната и икономична експлоатация.
MAN HydroDrive® задвижването, което позволява включване на предния мост, осигурява допълнителна тяга на строителната площадка.

Новаторски технологии

MAN TipMatic – автоматичен режим – дава възможност за надеждно и икономично използване.
MAN HydroDrive® – осигурява допълнителна тяга на строителната площадка, като позволява включване на предния мост.

Икономичен с изискана аеродинамика

С 4% по-благоприятния коефициент на въздушно съпротивление (Cw) на MAN TGS намалява разхода на гориво и шума по време на движение с 30% в сравнение с предшественика TGA.

EEV при работа в града

Специално за комунални машини и превоз на къси разстояния двигателят EEV предоставя свобода на влизане в централните градски зони с лимит на вредните емисии.

Кабини M, L и LX

Компактни външни габарити за максимална дължина на каросерията и просторен интериор за шофьора.

man-tgs-m
man-tgs-l
man-tgs-lx

Икономичен и комфортен – пакетът за дълги курсове MAN TGS

MAN Truck & Bus прави серията TGS още по-атрактивна за дълги пътувания – новият пакет включва множество опционални характеристики, вариращи от комбиниран резервоар в различни варианти през блокаж на диференциала до система за въздушно окачване на кабината. Освен това пакетът за дълги курсове може да се комбинира с пакета EfficientLine – ето защо MAN TGS е оптималното транспортно решение за дълги курсове в страната и близо до границите.