MAN TGM – Универсалният специалист

man-tgm

MAN TGM – камионът с много възможности. При брутно тегло от 13 до 26 тона, той е оптималното решение за леки къси и дълги дистанции, както и за строежи.

MAN TGM – универсалният специалист

Три години след представянето му MAN TGM придоби характерния външен вид на поколението Trucknology®.
С общо тегло от 13 до 26 тона и двигатели с мощност от 250 до 340 к.с. TGM е универсалният специалист в своя клас.

По-добра икономичност благодарение на новаторска технология

Под кабината се крият нови мощни двигатели с директна MAN PURE DIESEL® технология: новаторска система за рециркулация на отработените газове (EGR) и за горивоподаване от типа common rail injection. Всички нива на отработени газове на MAN TGM отговарят на стандарта EEV или алтернативно – на Euro 5 без използването на присадки, осигурявайки свободата на експлоатация в централните градски зони с лимит на вредните емисии.

По-висока надеждност чрез повишена безопасност

Авангардната спирачна система с електронно управление (EBS) осигурява високо ниво на безопасност в този клас. Опционалната стабилизираща програма (ESP) предпазва шофьора и товара.

Повече отвън, повече отвътре

Екстериорът на MAN TGM се отличава с подобрена аеродинамика и познат облик, а интериора дава възможност на шофьора да се наслади на висококачествени седалки и авангардна ергономичност. Атрактивният мултифункционален волан влиза в стандартното оборудване на кабините L и LX.

Кабини C, L, LX и Doka

man-tgm-c
man-tgm-l
man-tgm-lx
man-tgm-doka

TGM създаден от MAN – авангардна технология за най-строгите изисквания по отношение на икономичността, надеждността и комфорта