MAN TGL – От градския трафик и дистрибуторската дейност до строежите

man-tgl

MAN TGL е многофункционална машина, подходяща за използване в много области, от градския трафик и дистрибуторската дейност до строежите. „Камионът на 2006 година“ впечатлява в клас от 7 до 12 тона и се представя с познатия си характерен външен вид на поколението Trucknology®. Двигателите варират от 150 до 250 к.с., а новия TGL може да предложи дори повече…

По-добра икономичност благодарение на новаторска технология

Под кабините на C, L, LX и Doka се крият нови мощни двигатели с директна MAN PURE DIESEL® технология: новаторска система за рециркулация на отработените газове (EGR) и за горивоподаване от типа common rail injection. Всички нива на отработени газове на MAN TGL отговарят на стандарта EEV или алтернативно – на Euro 5 без използването на присадки, осигурявайки свободата на експлоатация в централните градски зони с лимит на вредните емисии.

По-висока надеждност чрез повишена безопасност

Авангардната спирачна система с електронно управление (EBS) осигурява високо ниво на безопасност в този клас. Опционалната стабилизираща програма (ESP) предпазва шофьора и товара.

Повече от обикновен 7,5 тонен камион

Дистрибуцията е лесна благодарение на оптимизираните по отношение на теглото автомобили с голям полезен товар.

Добавена стойност: 12-тонен камион без пътни такси

15-тонният вариант на базата на TGL също може да има разпределение на товара от 11,99 тона и в такъв случай да се експлоатира в Германия без пътни такси.

Повече отвън, повече отвътре

Екстериорът на MAN TGL се отличава с подобрена аеродинамика и познат облик, а интериора дава възможност на шофьора да се наслади на висококачествени седалки и авангардна ергономичност. Атрактивният мултифункционален волан влиза в стандартното оборудване на кабините L и LX.

Кабини C, L, LX и Doka

man-tgl-c
man-tgl-l
man-tgl-lx
man-tgl-doka

TGL е Trucknology® модел за всички сектори – авангардна технология, създадена от MAN